Snel nodig? Gratis levering met contante betaling in de Vlaamse Ardennen vanaf 100 euro

Shoppen bij Katlijn Leather

Welke leveringsmethodes zijn beschikbaar?

We leveren overal ter wereld, dit na ontvangst van betaling. Afhankelijk van het afleveradres zijn de kosten de volgende:

 • In BelgiĆ«: 8 euro (bpack Secur/verzekering)
 • In Vlaamse Ardennen vanaf 100 euro: Gratis levering
 • In Europa: 20 euro
 • De rest van de wereld: 40 euro
 • Afhalen in Zottegem is gratis.
Verzenden jullie ook internationaal?

We verzenden ook internationaal.

Hoe lang duurt het voordat mijn pakket wordt afgeleverd?

De verzending gebeurt vanaf het moment dat de overschrijving is voltooid. Vanaf dan kan het 5 werkdagen duren (klaarmaken voor verzending + verzending met courier).

Woon je in de Vlaamse Ardennen en kan je zolang niet wachten? We leveren ook in de streek, vanaf 100 euro. Dan kan de bestelling ook cash betaald worden bij levering en verlies je zo geen kostbare tijd. Normaliter binnen de 2 werkdagen.

Betalingen

Welke betaalmethodes worden toegestaan?

Voorlopig werken wij met 2 betaalmethodes.

 1. Online betalingen via Mollie
  Je kan jouw bestelling via de webshop afrekenen. Selecteer daar jouw favoriete betalingsmethode. Vervolgens word je doorverwezen naar het scherm van de betaalinstantie. Vanaf het moment wij de betaling ontvangen, maken wij de bestelling klaar en wordt deze verstuurd. De verzending gebeurd met een bijkomende verzekering.
 2. Betalen bij levering in Vlaamse Ardennen
  We leveren vanaf 100 euro ook aan huis in de Vlaamse Ardennen. Het grote voordeel hier is dat je niet moet wachten op de betalingsbevestiging. De aankoop wordt dan contant betaald bij levering.

Bestellen en retourneren

Hoe retourneren?

Uiteraard. Jouw tevredenheid is voor ons namelijk het allerbelangrijkste. Ben je niet tevreden over een artikel, is het defect of is het toch niet dat wat je zocht? Geen probleem, je kan het eenvoudig en snel naar ons terugzenden.

Let op: De voorwaarde voor het recht op retourzending is dat je de artikelen alleen gebruikt voor het testen van de eigenschappen en de werking ervan en de goederen volledig, in hun oorspronkelijke toestand en zonder beschadiging, terugstuurt.

Updating…
 • Geen producten in de winkelwagen.